Nieuwe generatie snelladers

Volgen

Opmerkingen

2 opmerkingen

• Avatar
    Jeroeneeuwes

Waarom hebben jullie de Chademo aansluiting ook niet sneller gemaakt? Sinds 2014 kan een Soul al sneller laden, behalve dan dat die laders in Nederland ontbreken. https://insideevs.com/kia-installs-first-100-kw-chademo-dc-fast-chargers-europe/

• Avatar
    Roland / Fastned Support

Excuus voor de late reactie. Het probleem is dat er (nog) geen geschikte en voor EU goedgekeurde CHAdeMO kabels zijn die hogere laadsnelheden aankunnen. Als deze alsnog beschikbaar komen dan zullen we deze mogelijk op de nieuwe generatie laders te monteren. Dit hangt mede af van de marktontwikkelingen op het gebied van EV's die met CHAdeMO sneller kunnen laden dan 50 kW.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.