Hoe vind ik een Fastned Station?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

De Fastned stations zijn gemakkelijk te vinden in de Fastned app, welke ook kan worden gebruikt om naar onze stations te navigeren.

 

Via onze innovatieve Fastned routeplanner kun je gemakkelijk onze snellaadstations vinden en je route plannen. 

  Onze stations zijn ook gemakkelijk te vinden op  Google Maps (voer 'Fastned' in). 

Waar en wanneer zullen de volgende stations worden gebouwd?

We kunnen helaas niet zeggen waar onze eerstvolgende stations gebouwd zullen gaan worden. In het verleden publiceerden wij dit wel, vaak met als gevolg dat de bouw door externe partijen werd bemoeilijkt en vertraagd. Om de uitrol zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, hebben we ervoor gekozen onze aankomende stations niet meer bekend te maken.

Ik mis een station dicht bij mijn locatie
Wil je meer locaties of mis je landen? Laat het ons weten!
Bewegwijzering Fastned stations
Wij zijn momenteel met verschillende partijen in gesprek over de bewegwijzering naar onze stations, omdat wij begrijpen dat deze beter te vinden zijn als er duidelijke borden langs de snelweg staan. We weten nog niet wanneer alle borden geplaatst zullen zijn.
Doorrijhoogte van onze stations
Stations gebouwd vanaf januari 2018 hebben een doorrijhoogte van meer dan 4 meter. Onze stations die vóór deze periode zijn gebouwd (herkenbaar aan de gele bogen) hebben een doorrijhoogte van 2,75 meter. Palmpol is hierop een uitzondering, met een doorrijhoogte van 2,5 meter. Om schade aan onze stations te voorkomen, hebben wij bij de ingang van deze stations een hoogtebalk geplaatst. Al deze stations hebben dus deze doorrijhoogte van 2,75 meter.

Old canopy (before 2018). Max height: 2,5m - 2,75mold canopy.png
New canopy (since 2018). Max height: > 4,00m New canpoy.png

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 25 van 28
Delen