Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Zo gemakkelijk mogelijk laden. Om deze reden kun je zelf bepalen hoe je wilt betalen voor je laadsessie. Klik hier voor alle prijzen.

Fastned app: iDEAL, SOFORT, BACS, en creditcards

Voeg je bankrekening of creditcard toe in de Fastned app. Onze app zal je, samen met je bankieren app, door het betaalproces begeleiden. Zorg ervoor dat je toegang hebt tot een stabiele internetverbinding.

google_play_store.png app-store-png-logo-33123.png


Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over hoe je een sessie start.

Snelle tip:
  Je vindt een overzicht van je laadsessies en facturen in de Fastned app in het menu.
Laadpas

Wij geven zelf geen laadpassen uit, maar zijn wel verbonden met de meeste laadpasaanbieders

Je kunt opzoek naar een laadpasaanbieder op laadpastop10.nl .

Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over hoe je een sessie start.


Snelle tip
    Voeg je laadpas toe aan de Fastned app en profiteer van Autocharge, volg live je laadsessies, krijg een overzicht van al je laadsessies en meer!

 

Goed om te weten:

  • Nieuwe laadpassen moeten eerst geactiveerd worden. Neem contact op met je laadpasaanbieder als je hier problemen mee hebt.
  • Het kan zijn dat wij nog niet verbonden zijn met je laadpasaanbieder: Neem contact op met je laadpasaanbieder om te checken of zij bij ons zijn aangesloten.
  • Je laadpasaanbieder kan een aangepaste prijs of servicekosten berekenen. Kijk op de website van de laadpasaanbieder voor info over prijzen en voorwaarden. 🕵️
  • Als je je sessie start met je laadpas, word je gefactureerd via je laadpasaanbieder. Zelfs als je een bank/creditcard als primaire betaalmethode hebt in je Fastned app.
Betaalterminal
Payment_terminal.png

Je kunt je contactloze betaalmethode (bank/credit card, telefoon, smartwatch) op onze betaalterminals gebruiken. Klik hier voor een stap voor stap uitleg over hoe je een sessie start.

Snelle tip:
Er wordt een reservering van €/£/CHF 40 gemaakt. Na afloop van je laadsessie zie je slechts één transactie voor het werkelijke bedrag dat je in rekening hebt gebracht. De rest van de reservering wordt geannuleerd.
QR Code
 
Scan de QR-code in het scherm van de lader om met je creditcard te betalen (eenmalige betaling). Klik hier voor een stap voor stap uitleg over hoe je een sessie start.

Snelle tip
Er wordt een reservering van €/£/CHF 40 gemaakt. Na afloop van je laadsessie zie je wordt het resterende deel van de reservering automatisch teruggestort. Dit kan 1 werkdag duren.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 93 van 199
Delen