Jaguar

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

  Het zou kunnen dat de onderkant van je CCS laadpoort wordt beschermd door een plastic kapje. Als dit zo is, moet het kapje los gehaald worden voordat je de CCS stekker kunt aansluiten.

I-PACE

CCS_plug.png charge_speed_max.png

CCS

100 kW

Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 100 kW bij onze 150+ kW snelladers en bij onze overige laders maximaal 50 kW. In onderstaande laadcurve kun je de laadsnelheid zien van de I-PACE op beide typen snelladers. De I-PACE laadt 100 kilometer bereik in 15 – 30 minuten. Bij een 175 kW lader zal de laadsnelheid vanaf 40% langzaam afnemen. Bij een 50 kW lader is dit vanaf 80% het geval.

Laadcurve

Jaguar_I-PACE_Chargecurve.png

De laadcurve toont het laadgedrag van deze auto wanneer de accu in optimale conditie is (accutemperatuur rond de 30 °C). Een koudere (of warmere) accu kan resulteren in aanzienlijk lagere laadsnelheden.

    Ontgrendelen

In sommige gevallen kan het zijn dat de auto de stekker niet los laat. Tips om de stekker te ontgrendelen:

  • Druk driemaal op de ontgrendelingsknop op de autosleutel van de I-PACE. Wacht vervolgens 6 seconden tot de auto de stekker vrijgeeft.
  • Een andere optie is de noodontgrendeling van de auto. Open de motorkap en trek aan de noodontgrendelingsring; deze vind je naast de laadpoort. Vervolgens kun je de stekker uit de laadpoort verwijderen.
  • Voor meer informatie over dit onderwerp kun je contact opnemen met je Jaguar dealer.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 26 van 31
Delen