MINI

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

  Het zou kunnen dat de onderkant van je CCS laadpoort wordt beschermd door een plastic kapje. Als dit zo is, moet het kapje los gehaald worden voordat je de CCS stekker kunt aansluiten.

Cooper Electric
CCS_plug.png charge_speed_max.png

CCS

50 kW

Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 50 kW bij al onze laders. De MINI Cooper Electric laadt 100 kilometer rijbereik in 20 – 25 minuten.

Laadcurve

mini_cooper_curve.png

De bovenstaande laadcurve toont het laadgedrag van deze auto wanneer de accu in de optimale conditie is (accutemperatuur rond de 30 °C). Een koudere (of warmere) accu kan leiden tot aanzienlijk lagere laadsnelheden.

    Stekker ontgrendelen

In sommige gevallen geeft de auto de stekker niet vrij. Mocht de CCS-stekker na afloop van het laden vast blijven zitten in de auto, ontgrendel dan de auto met de sleutel. Zit de kabel nu nog steeds vast? Wacht dan even tot de auto de stekker vrijgeeft; dit kan enkele minuten duren.

Cooper SE (37 kWh)
CCS_plug.png charge_speed_max.png

CCS

95 kW

Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 95 kW bij al onze laders. De Cooper SE (37 kWh) laadt 100 kilometer rijbereik in 10 minuten.

Cooper SE (49 kWh)
CCS_plug.png charge_speed_max.png

CCS

75 kW

Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 75 kW bij al onze laders. De Cooper SE (49 kWh) laadt 100 kilometer rijbereik in 10 minuten.

Countryman E
CCS_plug.png charge_speed_max.png

CCS

130 kW

Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 130 kW bij al onze laders. De Countryman E laadt 100 kilometer rijbereik in 10 -15 minuten.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 13 van 13
Delen