Volkswagen

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Het zou kunnen de onderkant van je CCS laadpoort wordt beschermd door een plastic kapje. Als dit zo is, moet het kapje los gehaald worden voordat je de CCS stekker kunt aansluiten.

e-Golf
CCS_plug.png charge_speed_max.png
CCS
max 40 kW
Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 40 kW bij al onze laders. In onderstaande laadcurve kun je de laadsnelheid zien van de e-Golf. De e-Golf laadt 100 kilometer bereik in 20 - 25 minuten. Het hangt voornamelijk van de grootte van de batterij af tot welk batterij % de auto snel opgeladen kan worden:

• 24,2 kWh uitvoering: snelladen tot 75% en hierna zal het langzamer gaan
  • 36 kWh uitvoering: snelladen tot 80% en hierna zal het langzamer gaan
Ladecurve

De bovenstaande laadcurve toont het laadgedrag van deze auto wanneer de accu in de optimale conditie is (accutemperatuur rond de 30 °C). Een koudere (of warmere) accu kan leiden tot aanzienlijk lagere laadsnelheden. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over welke factoren invloed kunnen hebben op de laadsnelheid.

Snelle tip #1
Na een mislukte laadpoging (bijv. na een communicatiefout), is het altijd nodig om de stekker opnieuw aan te sluiten.

Snelle tip #2
Als de stekker vergrendeld blijft na afloop van het laden kun je de stekker vrij laten geven door met de autosleutel de portieren te vergrendelen en te ontgrendelen. De auto zal vervolgens de stekker vrijgeven.
e-Up!
CCS_plug.png charge_speed_max.png
CCS
max 38 kW
Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 38 kW bij al onze laders. De e-up! laadt 100 kilometer bereik in 20 - 25 minuten.

Snelle tip

Als de stekker vergrendeld blijft na afloop van het laden kun je de stekker vrij laten geven door met de autosleutel de portieren te vergrendelen en te ontgrendelen. De auto zal vervolgens de stekker vrijgeven.

Ladecurve

De bovenstaande laadcurve toont het laadgedrag van deze auto wanneer de accu in de optimale conditie is (accutemperatuur rond de 30 °C). Een koudere (of warmere) accu kan leiden tot aanzienlijk lagere laadsnelheden. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over welke factoren invloed kunnen hebben op de laadsnelheid.

ID.3
CCS_plug.png charge_speed_max.png
CCS
max 125 kW
Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 125 kW bij onze 150+ kW snelladers en bij onze overige laders maximaal 50 kW. In onderstaande laadcurve kun je de laadsnelheid zien van de Volkswagen ID.3 op beide typen snelladers. De ID.3 laadt 100 kilometer bereik in 10 - 30 minuten. Bij een 150+ kW snellader zal de laadsnelheid vanaf 30% langzaam afnemen. Bij een 50 kW lader is dit vanaf 83% het geval.

Ladecurve

De bovenstaande laadcurve toont het laadgedrag van deze auto wanneer de accu in de optimale conditie is (accutemperatuur rond de 30 °C). Een koudere (of warmere) accu kan leiden tot aanzienlijk lagere laadsnelheden. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over welke factoren invloed kunnen hebben op de laadsnelheid.

ID.4
CCS_plug.png charge_speed_max.png
CCS
max 136 kW
Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 136 kW bij onze 150+ kW snelladers en bij onze overige laders maximaal 50 kW. In onderstaande laadcurve kun je de laadsnelheid zien van de ID.4 op beide typen snelladers. De ID.4 laadt 100 kilometer bereik in 10 - 20 minuten. Boven de 80% zal de laadsnelheid afnemen.

Ladecurve

De bovenstaande laadcurve toont het laadgedrag van deze auto wanneer de accu in de optimale conditie is (accutemperatuur rond de 30 °C). Een koudere (of warmere) accu kan leiden tot aanzienlijk lagere laadsnelheden. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over welke factoren invloed kunnen hebben op de laadsnelheid.

ID.5
CCS_plug.png charge_speed_max.png
CCS
max 136 kW

Laadsnelheid

De laadsnelheid is maximaal 136 kW bij onze 150+ kW snelladers en bij onze overige laders maximaal 50 kW. In onderstaande laadcurve kun je de laadsnelheid zien van de ID.5 op beide typen snelladers. De ID.5 laadt 100 kilometer bereik in 10 - 20 minuten. Boven de 80% zal de laadsnelheid afnemen.

De bovenstaande laadcurve toont het laadgedrag van deze auto wanneer de accu in de optimale conditie is (accutemperatuur rond de 30 °C). Een koudere (of warmere) accu kan leiden tot aanzienlijk lagere laadsnelheden. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over welke factoren invloed kunnen hebben op de laadsnelheid.

Autocharge

Het is helaas niet mogelijk om Autocharge te gebruiken met een Volkswagen.
Klik hier voor alle manieren om een laadsessie te starten.