Hoe krijg ik een bon van mijn sessie?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Je ontvangt niet automatisch een bon wanneer je een sessie start via de QR code op de lader. Als je een bonnetje wil ontvangen, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar support@fastned.nl met de volgende informatie:

• De naam van het station waar de laadsessie plaatsvond.
  • De datum en starttijd van de laadsessie.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, zullen we de bon van de laadsessie sturen binnen één werkdag.

Als je een sessie start via de Fastned app, ontvang je automatisch een factuur aan het begin van de volgende maand.